Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Salonul Cercetarii Romanesti - 2015

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI), prin Directia Dezvoltare si Performanta Institutionala, organizeaza Salonul Cercetarii Romanesti in perioada 14-17 octombrie a.c., in Pavilionul C2, din Complexul Expozitional ROMEXPO, concomitent cu Targul Tehnic International Bucuresti - TIB - 2015.

small_research-1.pngScopul organizarii Salonului Cercetarii Romanesti 2015 este acela de a promova creativitatea cercetatorilor romani, astfel incat sa se impulsioneze valorificarea rezultatelor CDI si promovarea inteligentei tehnice romanesti in competitia internationala. Punerea cercetatorilor fata in fata cu industria, reprezentata prin importante firme producatoare si comerciale romanesti si straine participante la TIB, creeaza mediul ideal de promovare a inteligentei tehnice romanesti in competitia internationala.

In cadrul Salonului Cercetarii Romanesti 2015 vor fi promovate cele mai recente rezultate ale activitatii de cercetare stiintifica, obtinute in ultimii trei ani, precum si proiectele majore in care institutiile de cercetare sunt implicate in prezent, sau au fost implicate in ultimii trei ani.

ANCSI pune la dispozitia expozantilor standurile de prezentare. Costurile de prezentare exponate - realizare prototip/macheta, postere, roll-up-uri, afise, pliante, brosuri, filme de prezentare si de transport exponate la salon - revin participantilor. Costurile de deplasare delagati revin institutiilor pe care acestia le reprezinta.

Mai multe informatii privind inscrierea de participare la Salonul Cercetarii Romanesti - 2015 puteti afla aici.

Sursa: ANCSI

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile