Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca - 2015

Obiectivul general al acestei scheme de ajutor de stat este de a sprijini dezvoltarea regionala, prin realizarea unor investitii care determina crearea de locuri de munca. Beneficiarii eligibili sunt intreprinderile nou-infiintate sau intreprinderile in activitate, IMM-uri sau intreprinderi mari, iar bugetul total este de 450 milioane de lei. Cheltuielile eligibile vizeaza costurile salariale inregistrate pe o perioada de 2 ani consecutivi, ca urmare a crearii de locuri de munca. 

Ajutorul de stat se va acorda daca vor fi respectate urmatoarele conditii: locurile de munca sunt create direct de un proiect de investitii si/sau locurile de munca sunt create dupa data primirii acordului pentru finantare, dar nu mai tarziu de 3 ani de la data finalizarii investitiei.

Cererile de acord pentru finantare se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, sr. Apolodor, nr. 17, sectorul 5, Bucuresti.  

Mai multe detalii aici.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile