Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Sesiune de informare Inovare in Industria Verde

Innovation Norway si Agenţia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest - punct de contact Entreprise Europe Network au placerea sa va invite la sesiunea regionala de informare a programului Inovare in Industria Verde, sesiune ce va avea loc in data de 3 aprilie 2013, incepand cu ora 9.00, la Grand Hotel Napoca – sala Ambasador, str. Octavian Goga nr.1, Cluj-Napoca.

In cadrul Mecanismului Financiar SEE si Mecanismului Financiar Norvegian, Innovation Norway a fost numit Operator de Program pentru 3 arii de program, printre care si Inovare in Industria Verde.

Programul Inovare in Industria Verde Romania va contribui la cresterea competitivitatii intreprinderilor verzi, sprijinirea ecologizarii  intreprinderilor si stimularea antreprenoriatului si inovarii in domeniul protectiei mediului. Bugetul total disponibil este de 21 623 200 euro. Rezultatul programului consta in “realizarea de oportunitati de afaceri pentru o economie europeana verde”. Grupul tinta principal al programului este format din intreprinderi private romanesti. Organizatiile neguvernamentale cu activitati principale legate de dezvoltarea afacerilor eco-inovative in comunitatile din Romania sunt eligibile pentru Schema de Granturi Mici din cadrul programului de finantare. 

In cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informatii potentialilor solicitanti cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitantii si partenerii trebuie sa le indeplineasca, procedura de depunere a cererilor de finantare etc. Toate documentele relevante pentru potentiali solicitanti si parteneri ai acestora se vor gasi pe site-ul programului www.norwaygrants-greeninnovation.no

Limba programului este engleza. In cadrul sesiunii de informare se va asigura traducerea simultana.

Pentru inregistrarea si confirmarea participarii la sesiunea de informare, va rugam sa contactati ADR Nord-Vest la: e-mail comunicare@nord-vest.ro sau bisnet@nord-vest.ro, tel. 0264 431 550.

De asemenea, va puteti inregistra direct aici

Descarcati agenda evenimentului.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile