Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Sesiune de informare Programul EUROPA CREATIVĂ - CULTURA

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de punct de contact Enterprise Europe Network, în parteneriat cu Biroul Europa Creativă România, vă invită la evenimentul de informare pe tema oportunităților de finanțare și cooperare pentru sectoarele culturale și creative, în data de 4 octombrie 2017 la Cluj-Napoca. 

small_EC_Cultura-1.pngVor fi prezentate informații despre linia de finanțare referitoare la proiecte de cooperare europeană a Subprogramului Cultura, exemple de proiecte finanțate, modalități de identificare a partenerilor europeni, dar și două produse de creditare garantate prin intermediul programului Europa Creativă.

Evenimentul este didcat organizațiilor din sectoarele culturale și creative de la nivel local și regional, în special entitățiloe private/firmelor care activează în domeniile: arhitectură, arhive, biblioteci, muzee, artizanat, meșteșuguri, patrimoniu cultural material și imaterial, design, inclusiv vestimentar, festivaluri, muzică, literatură, artele spectacolului, arte vizuale, radio, edituri, firme de publicitate, precum și într-o anumită măsură organizațiilor din domeniul audiovizual și gaming-ITC. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Sesiunea de informare va avea loc la sediul ADR Nord-Vest, din Calea Dorobanților, nr.3, Cluj-Napoca, începând cu ora 9:30. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere, până cel târziu în data de 29 septembrie a.c., ora 14:00.

Persoane de contact pentru detalii:

Ioana Dragoș, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, tel. 0264 431 550 / int. 43, e-mail: bisnet@nord-vest.ro

Claudia Ciolac-Romanescu, Biroul Europa Creativă România, tel. 021 316 6061, e-mail: cultura@europa-creativa.eu  

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile