Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Stagii platite pentru tinerii antreprenori

Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program de schimb transfrontalier prin intermediul caruia tinerii antreprenori pot obtine finantari pentru stagii de la o luna la 6 luni, intr-o companie dintr-o alta tara UE.  

Schimbul de experienta are loc in cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienta, ceea ce permite antreprenorului nou sa dobandeasca abilitatile necesare conducerii unei mici firme.

Gazda beneficiaza de perspective noi privind compania pe care o conduce si are ocazia sa coopereze cu parteneri straini sau sa afle mai multe informatii despre pietele noi.

Stagiul este partial finantat de Uniunea Europeana, alocatia lunara fiind diferita in functie de tara aleasa.

Fie ca esti antreprenor nou sau unul cu experienta indelungata, programul poate oferi o valoare adaugata deosebita companiei tale: printre eventualele beneficii se numara schimbul de cunostinte si de experienta, oportunitatile de networking (socializare/colaborare) in Europa, noi relatii comerciale sau piete externe.

Programul se adreseaza antreprenorilor noi care au intentia ferma de a infiinta o companie sau care au infiintat deja o companie in ultimii trei ani pe de-o parte, si antreprenorilor cu experienta care sunt proprietarii unei intreprinderi mici sau mijlocii sau care conduc o astfel de intreprindere in UE, pe de alta parte.

 

Ghidul programului poate fi descarcat aici.

Pentru mai multe detalii accesati website-ul programului la adresa http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=ro.

 

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile