Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Standardizarea suport pentru inovare, vector de dezvoltare a IMM-urilor

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest, punct de contact Enterprise Europe Network și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Asociația de Standardizare din România, organizează în data de 28 septembrie 2016, cu începere de la ora 11:00, seminarul “Standardizarea suport pentru inovare, vector de dezvoltare a IMM-urilor” la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.  

Lector: ing. Florica-Elena Ionescu, expert principal standardizare în cadrul Asociației de Standardizare din România (ASRO).

small_reach-transparent.png
Vor fi prezentate standardele naţionale referitoare la managementul inovării, cerinţele pentru implementarea, menţinerea, evaluarea şi îmbunătăţirea unui sistem de management al inovării în orice tip de organizaţie indiferent de mărimea, produsele, tehnologiile şi serviciile pe care le furnizează aceasta, precum şi documentele de standardizare la nivel european și internaţional referitoare la inovare. 

Sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai societăţilor comerciale cu preocupări/rezultate în activitatea de cercetare/dezvoltare/inovare.

Agenda evenimentului aici 
Pentru informații suplimentare și înscriere, vă stăm la dispoziţie la ADR Nord-Vest, persoana de contact: Cristina David, expert tehnic, tel: 0758.777.044,  email: bisnet@nord-vest.ro

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile