Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Targ international in domeniul energiilor regenerabile Arad, 7 – 9 Aprilie 2011

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare targ international pentru energie regenerabila si eficienta energetica din Euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa, are loc anual din 2009. Acesta este un eveniment unic in Romania, aducand la un loc interesul a trei tari pentru energie regenerabila: Romania, Ungaria si Serbia.


Evenimentul va fi gazduit la Expo Arad International, in perioada 7-9 aprilie 2011, si va include numeroase conferinte tematice, ce vor viza: Biogazul, Energia regenerabila, Energia din lemn, Hidroenergia, Energia solara, Energia geotermala precum si alte subiecte specifice.

 

Cea de a treia editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA® va include o serie de conferinte inalta calitate reunind experti romani si internationali din domeniul energiilor regenerabile. Participanti la acest eveniment vor avea posibilitatea sa stabileasca relatii cu specialisti si experti romani si internationali, sa participe la dezbateri de actualitate, sa identifice colaboratori si sa afle ultimele inovatii din domeniul RES.

 

Conferintele vor fi desfasurate in paralel cu Targul de specialitate in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice, peste jumatate din spatiul de expunere fiind deja ocupat de companii de profil din Austria, Bulgaria, Cehia, Elvetia, Germania, Ungaria, Italia si Romania. 

 

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa tuturor organizatiilor sau persoanelor interesate de acest domeniu, informatii suplimentare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.enreg-expo.com/ .

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile