Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Targul international ENREG ENERGIA REGENERABILA, la Arad

A V-a editie a targului si conferintelor internationale ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, revine intre 6-8 martie 2013, la Expo Arad International, pentru a sprijini dezvoltarea pietei de energii regenerabile in Romania. Evenimentul va reuni in regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa, interesul a 3 tari pentru energia regenerabila: Romania, Serbia si Ungaria. Experti romani si internationali se vor intalni pentru a V-a oara la ENREG, pentru schimb de experiente practice si consiliere in domeniu.

 

Evenimentul este o initiativa a Grupului Reeco - organizator de targuri si conferinte in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice la nivel European, acesta alegand sa conecteze cea de a V-a editie a targului ENREG - ENERGIA REGENERABILA® cu prima editie a PV Platform Romania, punctul de intalnire nr.1 pentru actorii din sectorul fotovoltaic.

 

Targul va gazdui peste 100 de expozanti din 10 tari de pe 2 continente, care isi vor expune produsele si serviciile pe o suprafata expozitionala de 2500m². Tematicile prezente in acest an la targ sunt: energie solara, biomasa, energie din lemn, hidroenergie, pompe de caldura, energie geotermala si eficienta energetica in constructii si renovari. Peste 60% din numarul total de expozanti sunt din domeniul energiei fotovoltaice si vor putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate, datorita amplasarii standurilor în hala A si C din cadrul Expo Arad International.

 

In paralel cu targul vor avea loc conferinte nationale si internationale de specialitate si evenimente conexe, dintre care cele mai importante sunt:

 

  • Conferinta si workshop-ul „PV Platform Romania - Changes & Risks” organizat in zilele de 6-7 martie 2013
  • Workshop-ul „Academia AREL/ Fotovoltaice - Sesiunea de primavara ENREG 2013”, organizat de Asociatia Romana a Electricienilor in data de 8 martie 2013;
  • Forumul specialistilor PV” ce va avea loc in data de 8 martie 2013.

 

Pentru mai multe informatii despre cea de a 5-a editie a targului ENREG ENERGIA REGENERABILA®, va invitam sa vizitati pagina de internet a acestuia, la adresa:

www.enreg-expo.com.


Sursa: www.enreg-expo.com

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile