Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Training gratuit: Elaborarea și implementarea proiectelor ORIZONT 2020: SME INSTRUMENT

 

Programul se va desfășura în limba engleză și va include prezentări teoretice dar și exerciții practice în vederea elaborării unei aplicații de succes în cadrul acestei linii de finanțare. Participarea este gratuită, dar condiționată de înscrierea până la data de 15 septembrie 2017.
Înscrierea se face aici. https://goo.gl/forms/JyM8tjPRoSO2LUB93 

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la trainingul dedicat elaborării și implementării aplicațiilor în cadrul programului Orizont 2020 - SME Instrument. Acesta se adresează IMM-urilor cu potențial inovator, din regiune, cu prioritate, din următoarele domenii: agroalimentar, cosmetice și suplimente alimentare, sănătate, mobilă, hârtie, plastic, ambalare, tehnologii de producție și de prelucrare a metalului, IT&C.

Trainingul se va desfășura la Baia Mare, la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Aleea Expoziției nr. 3, în data de 26 septembrie 2017, fiind susținut de expertul (Jonathan Loeffler - Fundația Steinbeis) contractat de Comisia Europeană în cadrul proiectului pilot dedicat regiunilor mai puțin dezvoltate. 

Programul se va desfășura în limba engleză și va include prezentări teoretice, dar și exerciții practice în vederea elaborării unei aplicații de succes în cadrul acestei linii de finanțare. Participarea este gratuită, dar condiționată de înscrierea până la data de 15 septembrie 2017.

Înscrierea se face aici

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile