Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Training pentru managerii din industria romaneasca

Incepand cu data de 3 ianuarie 2011, SVASTA ICG srl, in parteneriat cu Ensight Management Consulting si Steinbeis-Transferzentrum Ost-West Kooperationen, implementeaza proiectul „Cresterea adaptabilitatii si competitivitatii angajatilor din industria romaneasca prin formare profesionala continua in domeniile TIC, transfer de noi tehnologii, protectia mediului si controlul poluarii” – INOVENTIV.

 

Acest proiect beneficiaza de o alocare financiara de 1,5 milioane de euro, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si vizeaza dezvoltarea competentelor si cunostintelor managerilor din industria romaneasca.

 

Ca urmare a implementarii acestui proiect 1.100 de manageri de nivel mediu si de top din industria romaneasca vor beneficia de formarea profesionala continua in domeniile TIC, transfer de noi tehnologii, protectia mediului si controlul poluarii, pe parcursul celor 3 ani de implementare a proiectului. Cursurile sunt acreditate CNFPA si vor fi finalizate prin examen de absolvire. Participarea la cursuri este gratuita.

 

La cursurile din cadrul proiectului se pot inscrie: angajati ai organizatiilor din industria romaneasca ce ocupa o pozitie manageriala de top sau o pozitie manageriala de nivel mijlociu, cu responsabilitati in domeniul protectiei mediului, al transferului de noi tehnologii sau al tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

 

Detalii privind calendarul cursurilor de instruire, modalitatea si formularele de inscriere, precum si in ceea ce priveste partenerii si activitatile proiectului, pot fi obtinute accesand pagina de internet INOVENTIV, la adresa: http://inoventiv.svasta-icg.ro/

 

 Sursa: Ensight Management Consulting

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile