Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking "Virtual B2B Event-Construction-2020" care va fi organizat în perioada 18-19 noiembrie 2020 de către parteneri din Bulgaria, Ungaria, România, Serbia și Turcia. Acest eveniment va oferi companiilor mari, IMM-urilor, instituțiilor publice, asociațiilor, clusterelor, investitorilor, o oportunitate unică de a stabili parteneriate de afaceri și tehnologie prin intermediul intalnirilor 1 la 1 pre-programate.

small_1.jpg

Întâlnirile bilaterale de 20 de minute sunt programate în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant. Pentru a permite participanților să găsească parteneri potriviți, fiecare participant este obligat să completeze secţiunea „Marketplace”.

Înregistrarea la acest eveniment este gratuită şi se poate realiza accesând următorul link: https://construction-2020.b2match.io/ 

Materiale de construcție
Produse chimice pentru construcții / mortare gata amestecate, HVAC pentru clădiri comerciale, materiale izolante pentru construcții, furnizori de armături, materiale pentru pardoseli (plăci ceramice, plăci de carieră, pavele, mozaic, pardoseală din lemn), ciment, cărămizi, beton, marmură, pietre naturale și ornamentale, electrice sisteme și echipamente pentru clădiri, construcții din oțel, cofraje din beton, ipsos și plăci de gips, vopsea și lac.
 
Mașini de construcții
Pompă de beton, transmisor, autobasculantă, mașină de beton, mașini de îndoit armături, mașini de tăiat armături, mașini combinate de armare, mașini de îndreptat armăturile, macarale, palanuri, concasoare de piatră și mașini de cernut, betoniere, mașini de pavat cocrete, instalații de asfalt, escavatoare, buldoexcavatoare încărcătoare, mașini de tunelat, mașini pentru construcția drumurilor, ascensoare și scări rulante.

Evenimentul de matchmaking online se va concentra pe următoarele domenii şi subdomenii:

  1. Materiale de construcții: produse chimice pentru construcții/mortare gata amestecate, HVAC pentru clădiri comerciale, materiale izolante pentru construcții, furnizori de armături, materiale pentru pardoseli (plăci ceramice, plăci de carieră, pavele, mozaic, pardoseală din lemn), ciment, cărămizi, beton, marmură, pietre naturale și ornamentale, sisteme electrice și echipamente pentru clădiri, construcții din oțel, cofraje din beton, ipsos și plăci de gips, vopsea și lac.
  2. Mașini de construcții: pompă de beton, transmisor, autobasculantă, mașină de beton, mașini de îndoit armături, mașini de tăiat armături, mașini combinate de armare, mașini de îndreptat armăturile, macarale, palanuri, concasoare de piatră și mașini de cernut, betoniere, mașini de pavat, instalații de asfalt, excavatoare, buldoexcavatoare, încărcătoare, mașini de tunelat, mașini pentru construcția drumurilor, ascensoare și scări rulante. 
De ce să participaţi?
  • pentru a vă extinde rețeaua de afaceri
  • pentru a identifica noi contacte și contracte transfrontaliere
  • pentru a identifica noi parteneri de afaceri/tehnologie și/sau clienți
  • pentru a vă promova produsul și pentru a vă consolida statutul pe piață
  • pentru a identifica noile tehnologii din domeniu

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile