Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Workshop “Inovare si excelenta organizationala in context european”

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, punct de contact Enterprise Europe Network in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza in data de 28 iunie a.c., cu incepere de la ora 14.00 la Hotel Coroana de Aur un workshop cu privire la un instrument de lucru simplu si util in procesul de analiza a afacerii si deluare a deciziilor optime pentru imbunatatirea performantelor proceselor organizationale si cresterea competitivitatii afacerii pe piata.

Evenimentul este inclus in activitatile din cadrul proiectului ''BISNnet Transylvania-retea de sprijin in afaceri si inovare pentru IMM-uri in Trasilvania''.

Doriti sa va cunoasteti nivelul excelentei organizationale? Va prezentam softul de diagnoza business eXXplorer, un rezultat al solicitarilor venite din partea managerilor, care va ajuta sa identificati dezechilibrele existente la nivelul sistemului de afaceri si sa luati decizii corecte, de ordin strategic si operational. Utilizarea lui este GRATUITA.

Agenda workshop-ului mai include prezentarea aplicatiei software TECH-IT-EASY, bazata pe instrumente analitice si baze de cunostinte capabila sa sprijine IMM-urile din domeniul electro-mecanic la structurarea si sistematizarea procesului de inovare a produselor. Va fi facuta, de asemenea, o exemplificare a aplicarii TECH-IT-EASY in cazul unei firme din Bistrita.

Cei care doresc, in avans, sa afle mai multe despre excelenta organizationala si despre business eXXplorer pot consulta link-ul: http://193.226.7.192/softexxplorer_icpd/

 

Contact:

Liliana Pop M.B.A.-Ing.                                      

Centrul pentru Transfer Tehnologic si de Cunostinte (CTTC)

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Tel. 0264 401 320; Fax. 0264 593333

Mobil. 0722 603686

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile