Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Servicii BISNet Transylvania

 

Reţeaua BISNet vine în sprijinul inovării, al cercetării şi al afacerii tale!

Prin intermediul BISNet poţi găsi susţinere în implementarea unei invenţii brevetate, poţi găsi oameni de afaceri şi cercetători din România şi din întreaga Europa în căutare de soluţii şi parteneri. 

 

Cum funcţionează BISNet


Facilitator parteneriate

 

Dacă doriţi să vă dezvoltaţi afacerea în altă ţară, aveţi nevoie de parteneri competenţi şi de încredere. Consorţiul BISNEt Transylvania (parte a Enterprise Europe Network, EEN) vă ajută să îi găsiţi. Baza de date de afaceri EEN contine mii de profile de colaborare ale firmelor din Uniunea Europeană interesate la rândul lor în găsirea partenerului potrivit.


Cu sute de profile de companii noi adăugate în fiecare săptămână, această bază de date este una dintre cele mai mari şi dinamice din lume. Când intraţi în contact cu reţeaua, noi introducem oferta sau cererea dumneavoastră de cooperare în acest sistem. Veţi primi automat informaţii actualizate ale companiilor interesate în acelaşi tip de afaceri. 

 

Transfer tehnologic


Daca aveţi nevoie de anumite tehnologii sau inovare pentru dezvoltarea afacerii sau dacă vreţi să oferiţi o tehnologie proprie, Consorţiul BISNet Transylvania vă oferă sprijinul necesar. 

Folosind baza de date cea mai mare din Europa de tehnologii de vârf, care conţine mai mult de 13,000 de profile, Enterprise Europe Network reuneste cercetarea si sectorul economic de productie si comercial. Baza de date este actualizata saptamanal cu noi profile.

 

Cercetare – BISNet îţi oferă posibilitatea de a lansa oferte sau cereri de intrare în parteneriate de cercetare.  

 

Ce trebuie să faci


Dacă eşti în căutarea unui partener de afaceri, a unei soluţii tehnologice sau vrei să te dezvolţi în domeniul cercetării completează formularul alăturat, iar noi te vom pune în legătură cu potenţialii parteneri europeni.

 

Formular de solicitare 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile