Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


SERVICII DE INTERNAȚIONALIZARE

Dacă doriţi să vă dezvoltaţi afacerea în altă ţară aveţi nevoie de parteneri competenţi şi de încredere. Consorţiul BISNet Transylvania (parte a Enterprise Europe Network) vă ajută să îi găsiţi. Baza de date de afaceri conţine mii de profile de colaborare ale firmelor din Uniunea Europeană, şi nu numai, interesate la rândul lor să găsească partenerul potrivit.

Accesează MOTORUL DE CĂUTARE PARTENERI

 

Cu sute de profile de companii noi adăugate în fiecare săptămână, baza noastră de date este una dintre cele mai mari şi dinamice din lume. Când intraţi în contact cu reţeaua, noi introducem oferta sau cererea dumneavoastră de cooperare în acest sistem. Veţi primi automat informaţii actualizate ale companiilor interesate în acelaşi tip de afaceri transfrontaliere. 

 

Faceţi cunoştinţă cu potenţiali parteneri de afaceri

Prin intermediul BISNet Transylvania puteţi participa, de asemenea, la sesiuni de business matchmaking în Europa, unde aveţi ocazia de a intra direct în contact cu potenţialii parteneri de afaceri. Oferim sprijin în vederea participării la aceste evenimente, care au loc, în general, cu ocazia târgurilor internaţionale.

Fie că veţi găsi noi parteneri de afaceri, prin intermediul bazei noastre de date sau cu prilejul participării la un astfel de eveniment, vă oferim consultanţă pentru demararea colaborării.

 

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile